• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Receptai
Kviečiame pasidalinti patirtimi ir atsiųsti mėgstamą patiekalą, kurį būtų paprasta pagaminti. Juk jei valgome silkę su razinomis, tai gal kas paruoš silkę su šokoladu? Atsiųstus receptus publikuosime svetainėje. Būtų šaunu, jeigu kartu su aprašymu pridėtumėte bent vieną Jūsų gaminamo šedevro nuotraukėlę. Laiškų laukiame el. paštu: CLOAKING  


Šokoladinis Gustavo pyragas Print Email
  • 1 stiklinės grietinės,
  • 2 kiaušinių,
  • 7 šaukštų (su kaupu) cukraus,
  • 1 pokelio vanilinio cukraus (nebūtinai),
  • 5 šaukštų (kupinų) miltų,
  • 1 (kupino) šaukšto kakavos miltelių,
  • 1 šaukštelio geriamosios sodos nugesintos actu.

Read more...
 
Čiobrelių sirupas Print Email
  • ciobr_sirupas.jpgčiobrelio žolės,
  • vandens,
  • 1 kg cukraus.

Read more...
 
Paprastas rabarbarų pyragas Print Email
  • pyragas_su_rabarbarais.jpg3 kiaušinių,
  • 1 stiklinės miltų
  • 1 stiklinės cukraus,
  • 1/2 a. šaukštelio nugesintos rūgštele sodos,
  • 1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
  • 400 g. rabarbarų
Read more...
 
Kukurūzų dribsnių ir kondensuoto pieno florentinai pagal Beatą Print Email
  • florentinai_pgl_beata.jpg1 indelio sutirštinto kondensuoto pieno,
  • 250 g sausų kukurūzų dribsnių (cornflakes),
  • aguonų,
  • sezamo sėklų po saują

Read more...
 
Indrės bananų duona Print Email
  • bananu_duona_beat.jpg125 g sviesto,
  • 150g cukraus,
  • 2 kiaušinių,
  • 200 g miltų,
  • 4 - 5 vidutiniai bananai (dėjau 3 bananus ir 1 burokine tarka sutarkuotą antaninį obuolį),
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių,
  • 1 šaukštelio cinamono,
  • 0,5 šaukštelio gvazdikėlių

Read more...
 
Keptas saldaus pieno sūris (panyras) Print Email
  • saldaus_pieno_suris_panyras.jpg3 litrų naminio šviežio pieno,
  • 1 - 2 citrinų sulčių arba citrinos rūgštelės,
  • druskos,
  • čili,
  • raudonosios paprikos

Read more...
 
Avienos ir raudonojo vyno troškinys Print Email
  • aviena_su_raudonu_vynu.jpg2 salierų stiebų,
  • 2 vidutinių svogūnų,
  • 2 morkų,
  • alyvuogių aliejaus,
  • 1 v. š. su kaupu miltų,
  • 400 g smulkintų konservuotų pomidorų,
  • druskos ir šviežiai maltų pipirų.
  • šviežios rozmarinų šakelės,
  • 500 g kubeliais pjaustytytos avienos troškiniui,
  • lauro lapelių, mėgstamų prieskonių,
  • 500 ml raudonojo vyno

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija