• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Čiobrelių sirupas Print Email
  • ciobr_sirupas.jpgčiobrelio žolės,
  • vandens,
  • 1 kg cukraus.

Čiobrelio žolės prikimšti į litrinį stiklainį ir užpilti vandeniu iki viršaus, palikti 12 valandų uždengus
ir indą (labai patogu užsukamas stiklainis) šiltai apvyniojus.

Nukošti, lengvai nuspausti ir pamatuoti skystį. Pridėti 1kg cukraus arba medaus prie kiekvieno 600 ml gauto skysčio (cukrus turi būti ištirpintas minimaliame kiekyje vandens ir nugriebtos
putos, o medus šiek tiek pašildytas, kad suminkštėtų).

Į cukraus sirupą supilti čiobrelio ištrauką ir pakaitinti ant silpnos ugnies, kad geriau susimaišytų, bet
nevirinti. Išpilstyti į tamsaus stiklo buteliukus.

Gardus, kvapnus sirupas, skonis kaip pertusino. 

Būkime sveiki!

 

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija