• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Paprastas rabarbarų pyragas Print Email
  • pyragas_su_rabarbarais.jpg3 kiaušinių,
  • 1 stiklinės miltų
  • 1 stiklinės cukraus,
  • 1/2 a. šaukštelio nugesintos rūgštele sodos,
  • 1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
  • 400 g. rabarbarų

Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, vanilinį cukrų,  sudėti nugesintą sodą (rūgštele ištirpinta vandenyje). Viską išmaišyti iki vientisos masės.

Rabarbarus nulupti ir supjaustyti. Kepimo formą patepti sviestu.

Supilti pusę paruoštos masės, suberti rabarbarus ir užpilti likusia mase.

Dėti į įkaitintą orkaitę iki 180°C temperatūroje ir kepti apie 45 min. arba iki kol viršus gražiai pagels, o pagaliukas įsmeigus ir ištraukus į pyrago viduriuką bus sausas.

Skanauti vieną ar su ledais, atvėsęs tampa dar drėgnesnis ir skanesnis!

 

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija