• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Indrės bananų duona Print Email
  • bananu_duona_beat.jpg125 g sviesto,
  • 150g cukraus,
  • 2 kiaušinių,
  • 200 g miltų,
  • 4 - 5 vidutiniai bananai (dėjau 3 bananus ir 1 burokine tarka sutarkuotą antaninį obuolį),
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių,
  • 1 šaukštelio cinamono,
  • 0,5 šaukštelio gvazdikėlių

Sviestą ištirpinti, supilti cukrų ir gerai išsukti. Į jau pravėsusią masę įmušti du kiaušinius ir gerai išmaišyti. Bananus sumaigyti su šakute ir supilti į sviesto, cukraus ir kiaušinių masę. Į šį plakinį įtarkuoti obuolį (nebūtinai).

Miltus persijoti su kepimo milteliais (jei dedate tris bananus ir obuolį - miltų berti nepilną stiklinę apie 180 g), įberti prieskonius.

Į šlapią masę supilti miltus, išmaišyti, dėti į truputį sviestu pateptą formą ir kepti 180 C apie 35 - 40 min arba kol iškeps – gražiai paruduos. 

Labai gardus, drėgnas kepinys, nelieka akimirksniu.

 

Skanaus!

Receptas iš http://www.beatosvirtuve.lt

 

 

 

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija