• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Kopūstų pyragas

Tešlai:

  • kopustu_pyragas.jpg300 g miltų,
  • 100 g sviesto,
  • druskos,
  • 3 šaukštų grietinės

Įdarui:

  • 400 g šviežių kopūstų,
  • 200 g raugintų kopūstų,
  • 60 g sviesto,
  • druskos,
  • šviežiai maltų pipirų ar kitų mėgstamų prieskonių,
  • 1 v. š. cukraus,
  • 1 a. š. kmynų,

Read more...
 
Virtų bulvių blyneliai

(apie 10 blynelių)

  • virtu_bulviu_blyneliai.jpg8 - 9 virtų bulvių,
  • 2 kiaušinių,
  • 1 v. š. grietinės,
  • 1 v. š. miltų,
  • 1 v. š. krakmolo,
  • druskos,
  • šviežiai maltų pipirų.

Read more...
 
Duonos su raugu receptas

1 kepalui:

  • duona_su_raugu_pjaustyta.jpg250 g pilno grūdo kvietinių miltų,
  • 250 g rupių ruginių miltų,
  • 1 a.š. druskos,
  • 100 gr cukraus,
  • 1 saujos kmynų,
  • 500 ml vandens,
  • 0.25 litro raugo.

Read more...
 
Avižinių dribsnių pyragas
  • aviziniu_dribsniu_pyragas.jpg4 kiaušinių,
  • 1 stiklinės cukraus,
  • 1 stiklinės aliejaus,
  • 2 stiklinių smulkių avižinių dribsnių (recepte naudoti Nordic),
  • 4 šaukštų miltų,
  • 1 a. š. kepimo miltelių,
  • 3 kupinų v. š. kakavos,
  • 1 a. š. vanilinio cukraus.

Read more...
 
Varškės sūrio pyragas

Tešlai:

  • varskes_surio_pyragas.jpg200 g miltų,
  • a. š. kepimo miltelių,
  • 75 g cukraus,
  • vanilinio cukraus arba kelių lašelių ekstrakto,
  • 1 kiaušinio,
  • 100 g minkšto sviesto arba margarino.

Varškės masei:

  • 4 kiaušinių,
  • 200 g cukraus,
  • 750 g varškės sūrio (tinkamiausias naminis arba vietoj jo galima naudoti riebią varškę),
  • pusės pakelio vanilinio cukraus arba kelių lašelių vanilės ekstrakto,
  • pusės citrinos sulčių,
  • 100 ml pieno,
  • 2 valg. š. krakmolo.

Read more...
 
Klasikikiniai spagečiai su pomidorais

4 - 6 procijos

  • klasikiniai_spageciai_su_pomidorais.jpg2 česnako skiltelių,
  • mažo gabaliuko šviežios raudonos aitriosios paprikos,
  • ryšelio šviežių bazilikų (nebūtinai) galima keisti turimom šviežiom žolelėm pvz. petražolėm,
  • druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų,
  • 400 g spagečių,
  • 100 g sviesto,
  • 400 g konservuotų, be žievelės susmulkintų pomidorų,
  • 100 g džiugo sūrio

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija