• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Jeigu man pasisekė

sekme.jpgPsichologijos principas:

Jeigu man pasisekė – aš protingas

Jeigu man nepasisekė – sutrukdė aplinkybės

Jeigu jam pasisekė – jam kažkas padėjo

Jeigu jam nepasisekė – jis durnas.

Atpažįstama?

Read more...
 
Vyšnių pyragas pagal Iną
  • vysniu_pyrago_gabalelis.jpg180 g sviesto
  • 170 g cukraus
  • 4 kiaušinių
  • 200 g miltų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • apie litrą vyšnių be kauliukų (žiemą, galima naudoti šaldytas)

Read more...
 
Joninių papročiai

joniniu_lauzas.jpgNuo seno per Jonines buvo vaišinamasi įvairiausiais sūriais — šviežiais, džiovintais, pakeptais, su kmynais ar peletrūnais. Tai pagrindinis Joninių patiekalas. Ne tik vaišinosi, bet ir būrė. Vainiko reikšmė Joninių šventėje ypatinga. Apskritas, pabaigos neturintis vainikas reiškia amžinybę ir darną. Žmogaus dvasinį tyrumą. Savo forma jis panašus į saulę, teikiančią šilumą ir gyvybę. 
Read more...
 
Rafaelo tortas

rafaelo_atpjautas.jpgBiskvitui:

  • 7 kiaušinių
  • nepilnos stiklinės cukraus (kad nuo viršaus liktų vietos per vieną piršto narelį)
  • stiklinės ir vieno šaukšto miltų
  • 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Kremui:

  • 1 indelio tikro kondensuoto pieno
  • 200 gramų kokybiško sviesto
  • 450 gramų plakamos grietinėles
  • 2 pakelių grietinėlės standiklio
  • 50 gramų kokoso drožlių

Biskvito sulaistymui: 500 ml vandens, 2 citrinų sulčių


Read more...
 
Tinginys su Mars batonėliais arba Princo Williamo skanėstas
  • tinginys_su_mars.jpg500 g digestives sausainių arba 3 pakelių Selga arba Gaidelis sausainių
  • 7  "Mars" batonėliai (pakuotėje du šokoladukai po 69 gramus)
  • 150 g sviesto
  • 100 g juodo šokolado, viršui aplieti

Read more...
 
Apelsinų likeris
  • apelsinu_likeris_taureje.jpg250 ml balto vyno
  • 250 ml vandens
  • 400 g cukraus
  • 1 kg apelsinų (4 - 5 apelsinai)
  • 500 ml degtinės
  • žiupsnelio maltos kalendros
  • 2 šakelių šviežių mėtų


Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir ant mažos ugnies neuždengus puodo virti apie 40 - 50 minučių, kol sutirštės kaip sirupas.

Per tą laiką pasiruošti apelsinus. Visus gerai nuplauti. Vieną jų nulupti (prieš tai išspaudus sultis, nes nulupus sunkiau bus tai padaryti) ir supjaustyti pailgom plonom juostelėm.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija