• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Suktinė duonelė

Mielinė tešla:

  • suktine_duonele.jpg1 stiklinės šilto vandens
  • 1 stiklinės kukurūzų miltų
  • 300 g. (1,5 stiklinės) kvietinių miltų
  • 1 a.š. druskos
  • 1 a.š. cukraus
  • 1 a.š. sausų mielių (arba 10 g šviežių)
  • 3 v.š. aliejaus

Įdarui: 1 v. šaukšto kapotų petražolių, 1 v. šaukšto kapoto šviežio baziliko, 4 džiovintų marinuotų aliejuje pomidorų puselių, 3 skiltelių česnako, 3 v. šaukštų aliejaus nuo pomidorų, šiek tiek druskos, šiek tiek šviežiai maltų pipirų. Žoleles dėti pasirinktinai ką tuo met turite.

Read more...
 
Manų apkepas
  • manu_apkepas.jpg1 stiklinės manų kruopų,
  • 1 stiklinės cukraus,
  • 1 stiklinės miltų,
  • 1 stiklinės grietinės,
  • 2 kiaušinių,
  • 100 g sviesto arba margarino
  • 3 obuolių (nebūtinai)
  • 2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių 

Read more...
 
Riešutiniai - šokoladiniai suvožtiniai pagal Beatą
  • riesutiniai_suvoztiniai.jpg200 g lazdyno riešutų
  • 2 kiaušinių baltymų
  • 150 g rudojo cukraus
  • 30 g juodojo šokolado suvožtinių puošybai

Kremui: 2 šaukštai maskarponės, du šaukšteliai cukraus pudros, du šaukšteliai kakavos, vanilės ekstrakto (nebūtinai).

Read more...
 
Kuršėnų vyniotinis

Biskvitui:

  • kursenu_vyniotinis_pgl_ina.jpg4 kiaušinių
  • 4 šaukštų cukraus
  • 4 šaukštų miltų

Varškės įdarui:

  • 200 g sviesto
  • 200 g varškės
  • 1/2 indelio saldinto kondensuoto pieno

Read more...
 
Mielinis pomidorų ir svogūnų pyragas

Mielinei tešlai:

  • svogunu_pomidoru_pyragas.jpg4 šaukštų sviesto
  • 150 ml pieno
  • 25 gr mielių arba 1 arbatinis šaukštelis sausų
  • 1 šaukšto cukraus
  • 400 gr miltų
  • 1,5 šaukštelio druskos
  • 2 kiaušinių

Paviršiui:

  • 4 didelių svogūnų
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 2 šaukštų aliejaus
  • 5 didelių pomidorų
  • alyvuogių be kauliukų (nebūtinai)
  • dviejų šaukštų aštrių garstyčių
  • 300 g tarkuoto sūrio

 

Read more...
 
Tortas Napoleonas

Tešlai:

  • tortas_napoleonas.jpg700 g miltų
  • 500 g sviesto
  • 1 kiaušinio
  • 4 v. šaukštų grietinės
  • žiupsnelio druskos

Kremui:

  • 500 g sviesto
  • 120 g miltų
  • 350 g cukraus
  • 2 kiaušinio trynių
  • 1 stiklinės pieno
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • juodųjų serbentų uogienės (vietoj jos tinka ir bet kokia kita rūgšti uogienė)

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija