• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
Pyragas su lašiša

Tešlai:

  • pyragas_su_lasisa.jpg300 g miltų,
  • 120 g sviesto,
  • žiupsnelis druskos,
  • 3-4 valg. š. šalto vandens.

Įdarui:

  • 200 g grietinės,
  • 300 g žalios lašišos filė,
  • 150 g tarkuoto fermentinio sūrio
  • poro,
  • 3 kiaušinių,
  • smulkintų šviežių rozmarino lapelių, krapų, petražolių (bet kokių turimų žalių prieskoninių iš daržo),
  • druskos, pipirų.

Read more...
 
Prieskoninis aliejus su čili
  • prieskoninis_aliejus_su_cili.jpg1 šviežios raudonos čili ankšties,
  • alyvuogių aliejaus,
  • kelių šakelių šviežių petražolių,
  • stiklinio užkemšamo indo aliejui laikyti.

Read more...
 
Vilnietiškas pyragas
  • vilnietisko_pyrago_gabaliukas.jpgStiklinės miltų,
  • 200 g sviesto,
  • stiklinės cukraus,
  • dviejų kupinų valgomų šaukštų kakavos,
  • trijų kiaušinių,
  • a. š. kepimo miltelių,
  • pusės stiklinės brendžio arba romo,
  • 100 g šokolado ištirpinto su sviestu pyragui aplieti.

Read more...
 
Purus varškės apkepas
  • purus_varskes_apkepas.jpg400 g varškės (9 % riebumo),
  • 5 kiaušinių,
  • 5 v. š. manų kruopų,
  • pieno (manų kruopų brinkinimui),
  • 5 v. š. cukraus

Orkaitę įkaitinti iki 170 laispnių karščio. Manų kruopas užpilti pienu, kad apsemtų ir leisti brinkti, jei pienas susigėrė galima šliūkštelti dar truputėlį. Per tą laiką pasiruošti varškę.

Read more...
 
Prieskoninė druska
  • prieskonine_druska.jpg1 kg. rupios druskos,
  • po gerą saują turimų žolelių (baziliko, raudonėlio, šalavijo, peletrūno ir kt.),
  • čili pipiro ankšties

Į dubenį suberti kilogramą rupios druskos, sumesti po gerą saują darže dar augančių žolių - baziliko, raudonėlio, šalavijo, peletrūno, mestelti čili pipiriuką.

Read more...
 
Makaronų apkepas su tunu
  • makaronu_apkepas_su_tunu.jpg300 g makaronų,
  • 30 g sviesto,
  • 25 g miltų,
  • 300 ml pieno,
  • 125 g tarkuoto fermentinio sūrio,
  • indelio apie 160 g konservuoto tuno (skystį nupilti),
  • mažo indelio apie 165 g konservuotų kukurūzų
  • petražolių saujelės,
  • druskos,
  • juodųjų pipirų.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Apklausa

Namuose laikote:
 

Svečiai

We have guests online

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija