• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
JA slide show

JOVITA

Pareiga būti laimingiems atliekama blogiausiai iš visų pareigų. Bet kai esame laimingi, skleidžiame džiaugsmą visame pasaulyje.

Robert Louis Stevenson
Žvėrienos patiekalai
Ryžių, stirnienos ir daržovių pyragas Spausdinti Write e-mail
  • ryziu_stirnienos_pyragas.jpg1,5  stiklinės ryžių,
  • 400 g stirnienos kumpio,
  • 1 svogūno ,
  • 1 pomidoro,
  • 1 paprikos,
  • 3 morkų,
  • 2 - 3 raugintų agurkų,
  • 3 -  4 šaukštų grietinės,
  • 3 - 4 šaukštų majonezo,
  • 100 g fermentinio sūrio,
  • prieskoninių  žolelių (baziliko, raudonėlio, mairūno),
  • juodųjų pipirų, lauro lapo.
 
Stirnienos čenakai Spausdinti Write e-mail
  • Stirnienos kumpio,
  • stirnienos_cenakai.jpgBulvių, morkų,
  • raugintų agurkų,
  • grietinės,
  • pomidorų padažo,
  • paprikos,
  • pomidorų,
  • porų, svogūnų,
  • česnakų, lauro lapų,
  • juodųjų pipirų grūdelių, pipirų, druskos,
  • aitriosios paprikos (kas mėgsta aštriai),
  • prieskoninių žolelių( baziliko, čiobrelio, raudonėlio),
  • aliejaus (mėsos pakepinimui)
 
Stirnienos nugarinės kepsneliai Spausdinti Write e-mail
  • stirnienos_nugarines_kepsneliai.jpgStirnienos nugarinės,
  • druskos, pipiru,
  • prieskoninių žolelių (čiobrelis, raudonėlis, mairūnas),
  • kiaušinio,
  • džiuvėsėlių,
  • tarkuoto fermentinio sūrio,
  • sezamo sėklų.

 
Troškinta stirniena su prieskoninėmis žolelėmis Spausdinti Write e-mail
  • troskinta_stirniena.jpg500 g stirnienos kumpio,
  • 1/2 paprikos,
  • 2 morkų,
  • 1 pomidoro,
  • svogūno,
  • 2 česnako skiltelių,
  • šviežio raudonėlio ir mairūno (galima ir džiovinto),
  • pipirų, druskos,
  • saldžiosios paprikos miltelių,
    2 - 3 šaukštų grietinės,
  • miltų (padažui sutirštinti).

 
Stirnienos ir pupelių troškinys Spausdinti Write e-mail
  • stirnienos_ir_pupeliu_troskinys.jpg500 g stirnienos kumpio,
  • 2 morkų,
  • 1 pomidoro,
  • 1 svogūno,
  • 1 - 2 skiltelių česnako,
  • 1 paprikos,
  • indelio konservuotų pupelių pomidorų padaže,
  • grietinės,
  • pomidorų padažo,
  • prieskoninių žolelių (čiobrelių, mairūnų, baziliko),
  • pipirų, druskos,
  • žaliosios citrinos.

 
Lengvas, skanus užkandis su aviena Spausdinti Write e-mail

aviena_uzkandis.jpg

  • Žalios avienos,
  • kmynų, rozmarino lapelių, cinamono,
  • kumino priekonių ( Cumin dar gali būti žinomi ir vadinami indiškais kmynais, baltaisiais kmynais arba Romos kmynais. Cumin yra šviesesnis nei lietuviški kmynai, minkštesnis, visiškai kitokio, stipraus ir aštraus aromato.
  • pailgo batono, spanguolių padažo. 
 
Kepta triušiena su džiovintais vaisiais Spausdinti Write e-mail

triusiena.jpg

  • 1 - 1,5 kg triušienos (tinka su kaulais),
  • 300 g džiovintų vaisių (slyvų, obuolių, abrikosų),
  • 100 - 200 g riebios kiaulienos,
  • 1 svogūno, 2 skiltelės česnako,
  • 0,5 l vandens arba sultinio,
  • 2  valg. šaukštus kiaulienos riebalų kepimo puodui ištepti,
  • kepimo indo su dangčiu,
  • lauro lapų, maltų juodųjų pipirų, kmynų, truputis cukraus, druskos pagal skonį.
 
<< Pirmas < Ankstesnis 1 > >>

Puslapis 1 iš 2

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Vardadieniai


Šiandien: Alfonsas, Liudlė, Mąstvilas, Tanvilė
Rytoj: Andrius, Milvydė, Žygaudas

Svečiai

Pas mus lankosi 78 svečiai (ių) 

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija