• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
JA slide show

JOVITA

Joks pesimistas nėra atskleidęs žvaigždžių paslapčių, nuplaukęs į nežinomas žemes ar atvėręs naują rojų žmogaus dvasiai.

Helen Keller
Žvėrienos patiekalai
Ryžių, stirnienos ir daržovių pyragas Spausdinti Write e-mail
  • ryziu_stirnienos_pyragas.jpg1,5  stiklinės ryžių,
  • 400 g stirnienos kumpio,
  • 1 svogūno ,
  • 1 pomidoro,
  • 1 paprikos,
  • 3 morkų,
  • 2 - 3 raugintų agurkų,
  • 3 -  4 šaukštų grietinės,
  • 3 - 4 šaukštų majonezo,
  • 100 g fermentinio sūrio,
  • prieskoninių  žolelių (baziliko, raudonėlio, mairūno),
  • juodųjų pipirų, lauro lapo.
 
Stirnienos čenakai Spausdinti Write e-mail
  • Stirnienos kumpio,
  • stirnienos_cenakai.jpgBulvių, morkų,
  • raugintų agurkų,
  • grietinės,
  • pomidorų padažo,
  • paprikos,
  • pomidorų,
  • porų, svogūnų,
  • česnakų, lauro lapų,
  • juodųjų pipirų grūdelių, pipirų, druskos,
  • aitriosios paprikos (kas mėgsta aštriai),
  • prieskoninių žolelių( baziliko, čiobrelio, raudonėlio),
  • aliejaus (mėsos pakepinimui)
 
Stirnienos nugarinės kepsneliai Spausdinti Write e-mail
  • stirnienos_nugarines_kepsneliai.jpgStirnienos nugarinės,
  • druskos, pipiru,
  • prieskoninių žolelių (čiobrelis, raudonėlis, mairūnas),
  • kiaušinio,
  • džiuvėsėlių,
  • tarkuoto fermentinio sūrio,
  • sezamo sėklų.

 
Troškinta stirniena su prieskoninėmis žolelėmis Spausdinti Write e-mail
  • troskinta_stirniena.jpg500 g stirnienos kumpio,
  • 1/2 paprikos,
  • 2 morkų,
  • 1 pomidoro,
  • svogūno,
  • 2 česnako skiltelių,
  • šviežio raudonėlio ir mairūno (galima ir džiovinto),
  • pipirų, druskos,
  • saldžiosios paprikos miltelių,
    2 - 3 šaukštų grietinės,
  • miltų (padažui sutirštinti).

 
Stirnienos ir pupelių troškinys Spausdinti Write e-mail
  • stirnienos_ir_pupeliu_troskinys.jpg500 g stirnienos kumpio,
  • 2 morkų,
  • 1 pomidoro,
  • 1 svogūno,
  • 1 - 2 skiltelių česnako,
  • 1 paprikos,
  • indelio konservuotų pupelių pomidorų padaže,
  • grietinės,
  • pomidorų padažo,
  • prieskoninių žolelių (čiobrelių, mairūnų, baziliko),
  • pipirų, druskos,
  • žaliosios citrinos.

 
Lengvas, skanus užkandis su aviena Spausdinti Write e-mail

aviena_uzkandis.jpg

  • Žalios avienos,
  • kmynų, rozmarino lapelių, cinamono,
  • kumino priekonių ( Cumin dar gali būti žinomi ir vadinami indiškais kmynais, baltaisiais kmynais arba Romos kmynais. Cumin yra šviesesnis nei lietuviški kmynai, minkštesnis, visiškai kitokio, stipraus ir aštraus aromato.
  • pailgo batono, spanguolių padažo. 
 
Kepta triušiena su džiovintais vaisiais Spausdinti Write e-mail

triusiena.jpg

  • 1 - 1,5 kg triušienos (tinka su kaulais),
  • 300 g džiovintų vaisių (slyvų, obuolių, abrikosų),
  • 100 - 200 g riebios kiaulienos,
  • 1 svogūno, 2 skiltelės česnako,
  • 0,5 l vandens arba sultinio,
  • 2  valg. šaukštus kiaulienos riebalų kepimo puodui ištepti,
  • kepimo indo su dangčiu,
  • lauro lapų, maltų juodųjų pipirų, kmynų, truputis cukraus, druskos pagal skonį.
 
<< Pirmas < Ankstesnis 1 > >>

Puslapis 1 iš 2

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Vardadieniai


Šiandien: Girvinas, Vilhelmina, Vilė, Vytė
Rytoj: Andhus, Fausta, Tautgirdė, Vainora

Svečiai

Pas mus lankosi 22 svečiai (ių) 

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija