• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
JA slide show

JOVITA

Sveiki užsukę į  internetinį žurnalą mąstantiems - Jovita !!! Į šiltą bei nuotaikingą, švelnų ir gražų, su meile dovanotą ;)
Vištienos patiekalai
Vištienos salotos su trešnėmis Spausdinti Write e-mail
  • vistienos_salotos_su_tresnemis.jpg200 g vištienos filė,
  • 150 g trešnių,
  • 50 g salotų lapų mišinio,
  • 1 vnt. raudono svogūno.

Marinatui:

  • 1 arbat. šaukštelio žolelių mišinio su rugiagėlėmis,
  • 1 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus,
  • 1 arbat. šaukštelio smulkios jūros druskos.
 
Įdarytos vištų krūtinėlės Spausdinti Write e-mail
  • idarytos_vistu_krutineles.jpeg4 vištų krūtinėlių filė gabaliukų,
  • 400 g grybų,
  • 200 g špinatų,
  • 100 ml aliejaus,
  • 2 morkų,
  • 6 svogūnų laiškų,
  • 3 česnakų skiltelių,
  • 100 g maltų džiūvėsėlių,
  • 50 g kietojo sūrio,
  • 0,5 stiklinės chereso acto,
  • maltų pipirų, druskos.
 
Vafliniai čeburekai (mėsos faršas su vaflių lakštais) Spausdinti Write e-mail
  • iskepe_vafliai.jpg700 g vištienos arba kiaulienos faršo;
  • 2 pakelių apvalių vaflių;
  • 2 kiaušinių;
  • mėgstamų prieskonių (pipirų, druskos, žalumynų);
  • apie 100 ml pieno.

Blynų tešlai: kiaušinių, miltų, pieno, vandens.

 
Vištiena medaus padaže Spausdinti Write e-mail

vistiena_medaus_padaze.jpg

  • 0,5 kg vištienos filė,
  • 100 g miltų,
  • vištienos prieskonių.

    Padažui reikės:
  • 150 g grietinėlės,
  • 2 šaukštų medaus,
  • 1 šaukšto vyno acto,
  • druskos,
  • kario,
  • aitriųjų paprikų prieskonių,
  • pusės šaukštelio vanilinio cukraus.

 
Filipinietiškas vištienos troškinys Spausdinti Write e-mail

filipinietiskas_vistienos.jpg

  • 1 kg vištienos,
  • 6 pomidorų,
  • 1 didelio svogūno,
  • pipirų,
  • azijietiško žuvų padažo ("Fish sauce") arba druskos,
  • 3 salierų stiebų,
  • 2 stiklinių vandens,
  • 1 šviežios aitriosios paprikos,
  • 1 morkos.

 

 
Australiška vištiena marinuota kokosų piene Spausdinti Write e-mail

kokoso_riesutai.jpg

  • 4 vištos krūtinėlių be odos,
  • 1 pakelio svogūnų sriubos,
  • 100 ml abrikosų nektaro,
  • 200 ml kokosų pieno,
  • druskos, pipirų, kokosų drožlių.

Į dubenį supilti kokosų pieną, abrikosų nektarą, svogūnų sriubą, pipirus ir gerai išmaišyti. Krūtinėles supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pavolioti paruoštame marinate.

 
Vištienos kebabai Spausdinti Write e-mail

vistienos_kebabai.jpg

  • 4 vištų krūtinėlių filė,
  • 150 g natūralaus jogurto (be priedų),
  • 1 citrinos sulčių,
  • 1 valg. š. smulkintų česnakų,
  • 1 valg. š. kmynų,
  • 1 valg. š. smulkintų petražolių,
  • 1 valg. š. smulkintų svogūnų laiškų,
  • šviežių mėtų lapelių,
  • 1 arbat. š. kario prieskonių.

 

 
<< Pirmas < Ankstesnis 1 3 > Paskutinis >>

Puslapis 1 iš 3

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Vardadieniai


Šiandien: Darata, Edmundas, Skirgaila, Skirvydė
Rytoj: Alfonsas, Liudlė, Mąstvilas, Tanvilė

Svečiai

Pas mus lankosi 42 svečiai (ių) 

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija