• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
JA slide show

JOVITA

Pareiga būti laimingiems atliekama blogiausiai iš visų pareigų. Bet kai esame laimingi, skleidžiame džiaugsmą visame pasaulyje.

Robert Louis Stevenson
Vištienos patiekalai
Vištienos salotos su trešnėmis Spausdinti Write e-mail
  • vistienos_salotos_su_tresnemis.jpg200 g vištienos filė,
  • 150 g trešnių,
  • 50 g salotų lapų mišinio,
  • 1 vnt. raudono svogūno.

Marinatui:

  • 1 arbat. šaukštelio žolelių mišinio su rugiagėlėmis,
  • 1 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus,
  • 1 arbat. šaukštelio smulkios jūros druskos.
 
Įdarytos vištų krūtinėlės Spausdinti Write e-mail
  • idarytos_vistu_krutineles.jpeg4 vištų krūtinėlių filė gabaliukų,
  • 400 g grybų,
  • 200 g špinatų,
  • 100 ml aliejaus,
  • 2 morkų,
  • 6 svogūnų laiškų,
  • 3 česnakų skiltelių,
  • 100 g maltų džiūvėsėlių,
  • 50 g kietojo sūrio,
  • 0,5 stiklinės chereso acto,
  • maltų pipirų, druskos.
 
Vafliniai čeburekai (mėsos faršas su vaflių lakštais) Spausdinti Write e-mail
  • iskepe_vafliai.jpg700 g vištienos arba kiaulienos faršo;
  • 2 pakelių apvalių vaflių;
  • 2 kiaušinių;
  • mėgstamų prieskonių (pipirų, druskos, žalumynų);
  • apie 100 ml pieno.

Blynų tešlai: kiaušinių, miltų, pieno, vandens.

 
Vištiena medaus padaže Spausdinti Write e-mail

vistiena_medaus_padaze.jpg

  • 0,5 kg vištienos filė,
  • 100 g miltų,
  • vištienos prieskonių.

    Padažui reikės:
  • 150 g grietinėlės,
  • 2 šaukštų medaus,
  • 1 šaukšto vyno acto,
  • druskos,
  • kario,
  • aitriųjų paprikų prieskonių,
  • pusės šaukštelio vanilinio cukraus.

 
Filipinietiškas vištienos troškinys Spausdinti Write e-mail

filipinietiskas_vistienos.jpg

  • 1 kg vištienos,
  • 6 pomidorų,
  • 1 didelio svogūno,
  • pipirų,
  • azijietiško žuvų padažo ("Fish sauce") arba druskos,
  • 3 salierų stiebų,
  • 2 stiklinių vandens,
  • 1 šviežios aitriosios paprikos,
  • 1 morkos.

 

 
Australiška vištiena marinuota kokosų piene Spausdinti Write e-mail

kokoso_riesutai.jpg

  • 4 vištos krūtinėlių be odos,
  • 1 pakelio svogūnų sriubos,
  • 100 ml abrikosų nektaro,
  • 200 ml kokosų pieno,
  • druskos, pipirų, kokosų drožlių.

Į dubenį supilti kokosų pieną, abrikosų nektarą, svogūnų sriubą, pipirus ir gerai išmaišyti. Krūtinėles supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pavolioti paruoštame marinate.

 
Vištienos kebabai Spausdinti Write e-mail

vistienos_kebabai.jpg

  • 4 vištų krūtinėlių filė,
  • 150 g natūralaus jogurto (be priedų),
  • 1 citrinos sulčių,
  • 1 valg. š. smulkintų česnakų,
  • 1 valg. š. kmynų,
  • 1 valg. š. smulkintų petražolių,
  • 1 valg. š. smulkintų svogūnų laiškų,
  • šviežių mėtų lapelių,
  • 1 arbat. š. kario prieskonių.

 

 
<< Pirmas < Ankstesnis 1 3 > Paskutinis >>

Puslapis 1 iš 3

antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Vardadieniai


Šiandien: Alberta, Eibartė, Gomantas, Honorijus
Rytoj: Cecilija, Cilė, Dargintė, Steikintas

Svečiai

Pas mus lankosi 47 svečiai (ių) 

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija