• Wide screen resolution
  • Narrow screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
JA slide show

JOVITA


"Mes esame tiltas per amžinybę , nusidriekiantis viršum jūros: 

patrakėliškai ieškantys malonumų, smagiai tyrinėjantys paslaptis, pasirenkantys nelaimes, triumfą, išmėginimus, neįtikėtinus sutapimus, vėl ir vėl iš naujo išbandantys save ir besimokantys mylėti, mylėti, mylėti?!" 
Ricardas Bachas


Kukurūzų dribsnių ir kondensuoto pieno florentinai pagal Beatą Spausdinti Write e-mail
  • florentinai_pgl_beata.jpg1 indelio sutirštinto kondensuoto pieno,
  • 250 g sausų kukurūzų dribsnių (cornflakes),
  • aguonų,
  • sezamo sėklų po saują


Orkaitę įkaintinti iki 190 C, pasiruošti skardas, kuriose kepsime. Skardas ištiesti kepimo popieriumi.
Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tuomet  jį reikia truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje.

Ant dribsnių užpilti kondensuotą pieną, sumaišyti. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene. Užbarstyti aguonų ir sezamo sėklų, pamaišyti.

Dėti po šaukštą ir formuoti lizdelius - krūveles į skardą ant kepimo popieriaus ir kepti maždaug 7 minutes. Žiūrėti, kad nesudegtų, bet turi truputį pakeisti spalvą.

Pigu, greita ir paprasta ir labai gardu.

 

Komentuoti


Apsaugos kodas
Pakeisti kodą


antspaudu-gamyba.lt

Apklausa

Namuose laikote:
 

Vardadieniai


Šiandien: Rimgaudas, Stefanija, Vakarė
Rytoj: Butvydė, Daujotas

Svečiai

Pas mus lankosi 11 svečiai (ių) 

Registracija



Mus aplankė:


© 2007 - 2012 Jovita - internetinis žurnalas mąstantiems. Sprendimas M&G reklamos gamybos studija